Gymnázium Ostrov
Z některých škol odcházejí nic netušící absolventi do nelítostného světa, přáli bychom si, aby z ostrovského gymnázia vycházeli nelítostní absolventi a absolventky do nic netušícího světa!

Česky English Deutsch

Okresní kolo olympiády v anglickém jazyce


Zajímá Vás, jak se našim studentům dařilo v okresním kole olympiády v anglickém jazyce? Stručně řečeno, víc než dobře. Začněme od nejmladších. V kategorii I se na 2.místě umístila Karolína Šnejdarová z V2.B a Viktorie Knechtlová obsadila krásné 4. místo. Škoda, že v této kategorii se okresním kolem končí.

    V kategorii II nám stříbro přivezl Tomáš Karoch z V4.B, jeho spolužáci Václav Novák a Kateřina Kolaříková se umístili na 5. a 6. místě.

    A nyní kategorie nejvyšší - zde jsme se blýskli dokonce zlatem zásluhou Jakuba Štočka z V7.A. Jan Ptáček i Andrea Hubertová se umístili v první desítce, konkrétně Honza na 4. a Andrea na 9. místě. Jakub Štoček a Tomáš Karoch budou naše barvy hájit v krajském kole 24.března. Zde nás zároveň budou v kategorii studentů, kteří pobývali v cizině, reprezentovat Nazareno Klug z V7.A, Nela Světlíková z 1.A a Peter Liška z V3.B.

 

Předmětová komise anglického jazyka



Zpět

Gymnázium Ostrov