Gymnázium Ostrov
Z některých škol odcházejí nic netušící absolventi do nelítostného světa, přáli bychom si, aby z ostrovského gymnázia vycházeli nelítostní absolventi a absolventky do nic netušícího světa!

Česky English Deutsch

Hledají se dobrovolníci na Tříkrálovou sbírku

Foto

 Oblastní charita Ostrov požádala naši školu o spolupráci při hledání dobrovolníků na Tříkrálovou sbírku v Ostrově, která proběhne od 4. do 14. ledna 2016. Hledají se děti, které se sbírky zúčastní coby Tři králové a dospělí, kteří děti budou doprovázet.

Samotná sbírka bude probíhat v Ostrově v odpoledních hodinách, od 16.00 do 19.00 hodin.Děti se naučí koledu, oblečou se za Tři krále a budou v doprovodu dospělého obcházet jednotlivé domy a byty v Ostrově.

Vybrané příspěvky budou odeslány částečně do Prahy, částečně poputují k našim babičkám a dědečkům do Domova pokojného stáří v Ostrově.

Zájemci z řad studentů i jejich rodičů se mohou hlásit u pověřené osoby na gymnáziu, kterou je Mgr. Jiří Fresser (jirifresser@gymostrov.eu) nebo rovnou u ředitele Oblastní charity Ostrov -  Mgr. Tomáš Fexa (caritas-ostrov@seznam.cz.)

TS2016-plakát.pdf

TS2016-přihláška.pdf



Zpět

Gymnázium Ostrov