Gymnázium Ostrov
Z některých škol odcházejí nic netušící absolventi do nelítostného světa, přáli bychom si, aby z ostrovského gymnázia vycházeli nelítostní absolventi a absolventky do nic netušícího světa!

Česky English Deutsch

Účast v online testu Angličtinář roku.

 Z účasti Gymnázia Ostrov v soutěži Angličtinář roku se již stala tradice. Do soutěže se zapojilo cca 50 vybraných studentů naší školy dne 27. ledna. Zaplnili jsme všechny tři počítačové učebny. Jedná se o test, který vyplňují studenti v celé ČR i na Slovensku v jednu chvíli současně. Proto je důležitá spolehlivá IT podpora, kterou jsme měli v Mgr. Vaicové a Mgr. Ščerbovi. Test obsahoval cvičení gramatická, čtení, ale i poslechy a práci s videy (tentokrát mimo jiné rozhovor s Mattem Damonem).

 
Maximální počet dosažených bodů v testu AR byl 126. Celkově bylo do soutěže registrováno 500 škol a kolem 11.000 studentů.
 
         Nyní se výsledky zpracovávají a vyhodnocení bude zasláno na emailovou adresu vyučujícího a na emailovou adresu každého studenta do 18.února
 
         Na výsledky našich studentů jsme právem pyšní, dle našich informací získal náš nejlepší reprezentant 111 bodů, což s ohledem na maximální skóre všech účastníků minulých kol považujeme za naprosto skvělý výstup. Několik dalších studentů přesáhlo hranici 100 bodů, ale i studenti nižších ročníků dosahovali vysokého skóre.
 
Mgr. Vendula Mokruschová

                                                                        



Zpět

Gymnázium Ostrov